Blagdanski posjeti Doma „Maestral“ i centara „Slava Raškaj“ i „Juraj Bonači“

Nasmijana lica, iskrenu i toplu dobrodošlicu uputili su štićenici i zaposlenici Doma „Maestral“ i centara „Slava Raškaj“ i „Juraj Bonači“ svima koji su ih danas u prigodi sv. Nikole i nadolazećih blagdana Božića i Nove godine posjetili.

 

U ime Grada Splita obišla ih je pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju Magda Vrvilo koja je tom je prigodom ravnateljice Jelenu Burazin, Željku Paleku i Snježanu Čotić izvijestila o poklon uplatama na račune njihovih ustanova u iznosu 5.000 kuna. Uz čestitke svima uručila im je i prigodne košare sa slatkišima za djecu.

 

U blagdanskom posjetu bio je i župan Blaženko Boban, koji je uz slatkiše za štićenike ustanova, ispred Splitsko-dalmatinske županije svakoj ustanovi donirao po 10.000 kuna.

 

Štićenici centara „Slava Raškaj“ i „Juraj Bonači“ pripremili su i s posebnom radošću izveli bogat program s igrokazima i prigodničarskim veselim pjesmama. U blagdanskom druženju u Centru „Slava Raškaj“ bili su predstavnici Zajednice Talijana Split koji su kolačima, slatkišima i voćem darivali štićenike te mladi splitski rotarijanci koji 11. prosinca organiziraju humanitarnu „stand up“ komediju na kojoj će se prikupljati sredstva za štićenike Centara.