Gradonačelnikov blagdanski prijem

Gradonačelnikov blagdanski prijem za predstavnike gradskih kotareva, mjesnih odbora, direktore komunalnih poduzeća i ravnatelje ustanova

 

U povodu predstojećih božićno-novogodišnjih blagdana gradonačelnik Andro Krstulović Opara danas je u Vili Dalmacija primio predstavnike splitskih gradskih kotara i mjesnih odbora, ravnatelje odgojno-obrazovnih ustanova, ustanova u kulturi te direktore komunalnih poduzeća.

 

„Napravili smo mnoge iskorake po kojima će početak našeg mandata biti zapažen. Jedan od njih je preustroj Gradske uprave koji će izravno utjecati na sve vas u sljedećim mjesecima jer zajedno s nama upravljate gradom. Promjene koje uvodimo već imaju lako čitljivu liniju. Apsolutna otvorenost jedna je od je glavnih komponenti novog načina vođenja grada na kojoj ćemo ustrajati. Zato i vas molim da u obnašanju dužnosti primjenjujete ista načela, jer je to jamstvo da iskoračimo iz situacije u kojoj smo do sada bili, da iskoračimo iz područja nedovoljnog razvoja i nekonkurentnosti našeg grada.

Mi to možemo, vi to možete, naš Split to zaslužuje. Split u punom smislu mora biti drugi grad u državi, grad koji će uspostaviti standarde na koje ćemo svi biti ponosni. To je moja želja za 2018. godinu i neka ta želja bude vodilja svima nama“, kazao je gradonačelnik Krstulović Opara zaželjevši svima prisutnima i njihovim obiteljima zdravlja i mira te da dogodine jednako uspješno nastave s radom. Primanju su prisustvovali i zamjenici gradonačelnika Nino Vela i Jelena Hrgović, te savjetnici Dragan Brtan, Ivica Grubišić Gire i Anđelka Visković.