Informacije za roditelje budućih polaznika/ca OŠ Žnjan-Pazdigrad

Od početka naredne školske 2017./18. godine započinje s radom Osnovna škola Žnjan–Pazdigrad. Roditelji budućih polaznika/ca OŠ Žnjan-Pazdigrad ovdje mogu pronaći informacije o upisima, udžbenicima, razrednim odjelima…

 

OBAVIJESTI ZA RODITELJE

– Budući prvaši
Roditelj čije je dijete bilo u OŠ Mertojak ili u OŠ Trstenik na provjeri spremnosti za upis (testiranju) i koji je izrazio želju za upisom djeteta u 1. razred u OŠ Žnjan – Pazdigrad obavio je sve obveze i njegovo dijete će se naći na popisu upisanih učenika koji je OŠ Žnjan – Pazdigrad dužna do 31. kolovoza 2017. godine dostaviti Uredu državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji.
Roditelj čije dijete nije bilo u OŠ Mertojak ili u OŠ Trstenik na provjeri spremnosti za upis (testiranju), a želi dijete upisati u 1. razred u OŠ Žnjan – Pazdigrad mora se javiti u OŠ Trstenik (tel. 465-016) kako bi se službenim putem zatražila dokumentacija s testiranja od škole u kojoj je dijete testirano.
 

– Učenici koji prelaze u OŠ Žnjan – Pazdigrad
Roditelj s prebivalištem na području Gradskog kotara Žnjan čije je dijete bilo upisano u neki od razreda osnovne škole u školskoj godini 2016./2017. i koji je predao anketni listić u kojem je izrazio želju da mu dijete nastavi školovanje u OŠ Žnjan – Pazdigrad obavio je svoje obveze, a službenim putem će se nakon 21. kolovoza 2017. godine zatražiti dokumentacija potrebna za prelazak iz „stare“ u novu Školu. Roditelj koji u anketnom listiću nije izrazio želju za prelaskom učenika u OŠ Žnjan – Pazdigrad, a u međuvremenu se predomislio, dužan je ponovo ispuniti anketni listić i žurno ga dostaviti u OŠ Trstenik.

 

Roditelj (bez obzira na adresu prebivališta) čije je dijete bilo upisano u neki od razreda osnovne škole u školskoj godini 2016./2017. i koji nije predao anketni listić i na taj način nije izrazio želju da mu dijete nastavi školovanje u OŠ Žnjan – Pazdigrad, dužan je popuniti anketni listić poslan svim osnovnim školama Grada Splita u mjesecu travnju 2017.g. i žurno ga dostaviti u OŠ Trstenik, a službenim putem će se nakon 21. kolovoza 2017. godine zatražiti dokumentacija potrebna za prelazak iz „stare“ u novu Školu.
 

Anketni listić za roditelje

Produženi boravak u OŠ Žnjan-Pazdigrad

 
 

Popis udžbenika za učenike OŠ Žnjan-Pazdigrad
 

Prvi razred

Drugi razred

Treći razred

Četvrti razred

Peti razred

Šesti razred

Sedmi razred

Osmi razred