OŠ Lučac, OŠ Slatine i OŠ Visoka finalisti su natječaja projekta „BI-PI-TRI“

Povjerenstvo za ocjenjivanje, koje u svom sastavu ima sedam dječjih vijećnika, na svojoj sjednici održanoj 16. ožujka 2017.g. temeljem provedenog sustava bodovanja, koje je opisano u natječajnoj dokumentaciji, utvrdilo je rang listu svih 13 prijavljenih projekata, a u finale natječajnog postupka idu sljedeća tri projekta (abecednim redom škola):

 

Na natječaj objavljen na web-stranici „Grad Split – prijatelj djece“ u zadanom roku (28. veljače 2017.g.) se  prijavilo 10 splitskih osnovnih škola s ukupno 13 projektnih prijedloga:

 

VIJEST_003

Sve pristigle prijave uspješno su prošle administrativnu provjeru koju je provelo Povjerenstvo za administrativnu provjeru na svojoj sjednici održanoj 8. ožujka 2017. godine.

 

 

 

Nastavak natječajnog postupka

Tri natjecatelja čije su poduzetničke ideje ocijenjene kao najbolje ulaze u drugu fazu natječaja kada svoju projektnu ideju trebaju u potpunosti razraditi, napraviti prototip svog proizvoda, financijski plan i drugo. Za taj posao će im biti osigurano do 1.000,00 kn za pokriće troškova. Osigurat će im se i susret s poduzetnikom koji će im dati korisne savjete za daljnju razradu ideje.

Pobjednik natječaja projekta „BI-PI-TRI“ bit će proglašen na idućoj sjednici Dječjeg gradskog vijeća koja će se održati početkom svibnja 2017. godine.