Splitski mališani čestitali Božić gradonačelniku i gradskim vijećnicima

Djeca splitskih vrtića bili su gosti u Gradskoj upravi na predblagdanskom druženju s gradonačelnikom Androm Krstulović Oparom.

 

Tradicionalna manifestacija ˝Djeca čestitaju Božić gradonačelniku˝, kojoj su se pridružili predsjednik Gradskog vijeća Jure Šundov i gradski vijećnici, donijela je danas obilje božićnog raspoloženja. Mališani su u atriju Banovine pokazali što znaju i umiju kad su u pitanju vesele blagdanske pjesme i plesovi.

 

„Neka naša ljubav i vaše želje razvesele i uljepšaju vaš i naš Split“, poručio je dječak Marko u ime svih gradskih vrtića te gradonačelniku poklonio veliku oslikanu čestitku. Prigodnu poruku imao je i gradonačelnik:

 

„Vi ste veselje našega Splita. Budite vrijedni, slušajte vaše tate i mame, vaše tete, stariju braću i sestre. Predškolcima koji će slijedeće godine u školu želim da budu vrijedni, te da budu najbolji đaci u Splitu, kao i u cijeloj Hrvatskoj. Na nama ostalima je da se potrudimo ostvariti grad kakav ste zaželjeli. Želim vam sretan Božić i Novu godinu“, poručio je splitskim mališima gradonačelnik. Priredbi su nazočili i zamjenici gradonačelnika Nino Vela i Jelena Hrgović, savjetnici Dragan Brtan, Marin Babarović i Anđelka Visković, te djelatnici Službe za obrazovanje i znanost s pročelnicom Ines Milina Ganza. Na kraju predstave djeci splitskih vrtića podijeljeni su prigodni pokloni.