U Vili Dalmaciji održana završna manifestacija „Blago našeg Marjana“

Proglašenjem pobjednika za izradu najboljih školskih plakata i finalnim kvizom znanja u kojem su se nadmetali učenici četvrtih razreda splitskih osnovnih škola danas je u Vili Dalmaciji održana završna manifestacija u sklopu projekta „Blago našeg Marjana“.

 

„Hvala vam što ste vrijedno i predano sudjelovali u projektu koji je vjerujem svima bio i ugodan i koristan. Siguran sam da ste naučili puno novih i zanimljivih stvari, uživali u prirodi i otkrivanju blaga našeg Marjan koji svi zajedno moramo čuvati i njegovati.“ rekao je gradonačelnik Ivo Badasar u svom uvodnom obraćanju sudionicima projekta ‘Blago našeg Marjana’ proizašlog iz akcije ‘Grad Split – prijatelj djece’.
Zahvalio se prije svega učenicima ali i svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta, a posebno voditeljici radne skupine, Anđelki Visković koja je koja je osmislila i vodila cijeli Projekt .

 
Nagradu za najbolji plakat iz ruku gradonačelnika Ive Badasara dobili su učenici Osnovne škole Visoka, dok su na drugu nagradu osvojili učenici Osnovne škole Dobri, a treću iz Osnovne šole“ Žrnovnica.

 
Četvrtaši Osnovne škole “Split 3” prvi su pobjednici finalnog natjecanja znanja u sklopu projekta “Blago našeg Marjana”. Do pobjede su stigli odgovorivši točno na sva postavljena pitanja, čime su u samoj završnici i pretekli vršnjake s Mertojaka.

 
Uz školarce s Mertojaka i Splita 3 sudjelovali su i učenici OŠ “Lučac” koji su prethodno na međuškolskom natjecanju pokazali najviše znanja o splitskoj Park šumi.